Over Ons

Pasha Kapsalon bestaat uit een team van getalenteerde kappers die van het vak houden en zich daarin met de dag ontwikkelen om zo de laatste trends te kunnen vertalen in de salon. Wij zijn gericht op kwaliteit en de looks één die past bij de klant zijn persoonlijkheid. Voor het beste resultaat gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige haarproducten.

Wij geven onze klanten graag persoonlijk advies wat betreft knippen, stylen en kleuren. Wenst u advies dat speciaal afgestemd is op u? Kom gerust langs voor een analyse. Dan adviseren wij u door middel van kleurdoeken en welke kleur het beste bij uw huid en ogen past.

team.jpg

Kapsalon

Kapsalon Pasha op Berckheidelaan in Heerhugowaard is een sfeervolle kapsalon waar u kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht. Of u nu komt voor een radicaal nieuwe look, scheren, een kleuring of voor bijpunten wij bekijken samen wat u wilt en wat u goed zal staan. Uw wensen staan centraal dus u gaat altijd met een goed gevoel én een goede coupe de deur uit.

Kapsalon Pasha staat bekend om uitstekende service, een ongedwongen sfeer, lekkere koffie en een hoge tevredenheid graad. In principe werken wij op afspraak maar u kunt altijd binnenlopen om te zien of u direct geknipt kunt worden.

Contact

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
 Din t/m Don
09:00
-
18:00
 Vrijdag
09:00
-
20:00
 Zaterdag 
08:30
-
17:00
 Zondag
Gesloten
 

Adres

Berckheidelaan 30
1701 VG
Heerhugowaard