Workshop beginner

workshops.jpgDe beste workshops vindt u bij kapsalon Pasha For Hair. Hieronder staan enkele workshops met elk hun eigen doelgroep. Wilt u een eerste introductie in het kappersvak, kijk dan bij de workshop voor beginners. Heeft u enkele jaren geleden al als kapper gewerkt maar bent u er een tijdje uit geweest? Neem dan een kijkje bij de opfris workshop. Wij zullen u professioneel begeleiden zodat u snel weer als kapper aan de slag kunt gaan. Ook bieden wij nog enkele workshops aan voor iedereen die momenteel al kapper is maar zich graag wilt verbeteren op enkele punten.

Door Pasha For Hair aangeboden workshops zijn allemaal bedoelt om het kappersvak voor iedereen interessant te maken én te houden. U kunt al jaren aan het werk zijn, maar soms kunnen enkele aspecten nog steeds verbeterd worden. Dit is heel normaal en kan alleen met constante training aangepakt worden. Wij willen allemaal zo goed mogelijk zijn, toch?

Beginners workshop

Onze workshop voor beginners is speciaal ontwikkeld voor hen die al wel de interesse in het kappersvak hebben, maar wellicht nog niet helemaal zeker zijn of dit wel echt hun ding is. Een opleiding volgen kost niet alleen veel tijd, maar als uiteindelijk blijkt dat het toch niet uw toekomst is, kost het ook nog eens veel geld. Onze kappers workshop voor beginners is hiermee het perfecte beginpunt om te kijken of dit echt wat voor u is.

Opfris workshop

De kappers opfris workshop wordt speciaal aangeboden aan de collega’s van vroeger. U heeft alle diploma’s al, en u heeft een tijdje het vak niet meer uitgeoefend, maar u wilt wel weer aan de slag? Schrijf u dan in voor onze opfris workshop voor kappers en u bent in no-time weer bezig in het beste beroep van de wereld.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen neem dan contact op via het contact formulier.

Contact

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
 Din t/m Don
09:00
-
18:00
 Vrijdag
09:00
-
20:00
 Zaterdag 
08:30
-
17:00
 Zondag
Gesloten
 

Adres

Berckheidelaan 6
1701 VG
Heerhugowaard